Burmas Oliver

posted in: Till Salu | 0

 Oliver behöver ett syfte i livet

New Forest val. f. 2005 mkh. 142 cm

e.Thor ue. Silverlea Top Hat

På grund av en gammal strålbensfraktur som inte läker fullt ut får Oliver inte ha ryttare på sig. Han är dock 100 % ohalt och har för övrigt aldrig varit sjuk.

 

Då och då tas han ut för ett pass för hand enligt den Akademiska Ridkonstens tänk. Men han kan och vill göra annat här i livet än att mest gå i hagen. Som individ är han himla positiv, finurlig, samarbetsvillig och kan vara känslig vid hantering. Det är aldrig hårda tag med Oliver, han känner av minsta intention.  Han behöver sitt utrymme lika mycket som han behöver en uppgift. Så jag känner att han går till spillo här på gården.

 

Det han söker är någon som vill vara fodervärd åt honom och ge honom en uppgift, det skulle passa bäst med akademiskt arbete för hand, NH eller trickträning, inte körning. Även att gå som sällskapshäst skulle kunna vara ett syfte för honom om han bara känner viktigheten av den uppgiften. Han är ”socialt begåvad”, har gått med både ston, vallackar och hingstar och är alltid schysst. Dessutom är han mycket lättfödd! Fodervärden står för alla kostnader förutom försäkringen.

 

Tror du att Oliver kan hitta rätt hos dig?

Ring eller maila gärna!

 

Vanja Samuelsson

070-3706446

0506-42017

vanja@stuteriburma.se